Putování na koních- jaro 2024

 Putování s koňmi

18.5.2024

Pro velký zájem našich zákazníků, jsme již po několikáté připravili, několika hodinový vandr na koních :-).Je určený jak pro jezdce,tak pro začátečníky, kteří umí koníka ovládat v kroku ( zatáčečníky kteří umí brzdit, zatáčet a hlavně udržet se v sedle :-) ). Vše se odehrává v klidném tempu - kroku koně. Tempo je dle sestavené skupiny zúčastněných jezdců - jejich jezdeckých schopností (možno tedy zapojit i klus, cval).

Jezdíme většinou za každého počasí, pokud není úplný několikahodinový slejvák :-)

Máme tu krásné, několika hodinové vyjížďky s koňmi po okolí naší obce Řehlovice. Naše stáj se nachází 10 km severozápadně od Ústí nad Labem, na samém kraji Chráněné krajinné oblasti Českého středohoří, poblíž její nejvyšší hory Milešovky a na dosah blízkých Krušných hor.

Máme pro Vás připravené zatím 2 trasy a podle dohody, se zájemci o jízdu v tomto termínu, vybereme CÍL.
V nabídce máme trasy:

Hrad Kostomlaty pod Milešovkou. Je to zřícenina gotického hradu, postaveného pány z Rýzmburka počátkem 14. stol.

Hora Milešovka , nejvyšší hora Českého středohoří 837 m.

 Vyhlídky v obci Dubice .

A také na jezero Milada.

Sejdeme se ve stáji v 9 hodin (můžete i v 8.00, koníky připravujeme dříve) a po přichystání koníků vyrazíme směr náš cíl. Na dohodnutém místě si uděláme zastávku na opékání vuřtíků či klobásy (na občerstvení budeme mít cca 45 min.), koníci si odpočinou v ohradě a kdo bude mít zájem, se může vydat obhlídnout okolí či vylézt na vrcholek hory, hradu (dle dané trasy).
Celá akce bude trvat celkem cca 6 hod. Počítejte i s případným zpožděním. Občerstvení je v ceně a vše bude samozřejmě zdokumentováno :-) , bude dostatek fotek z celé vyjížďky :-)


Cena výletu je 1500,-Kč.

Při zájmu volejte tel.602775177 - počet jezdců na stájových koních je 7 + 2 pony (rozdělení koní je dle dohody, jezdeckých zkušeností jezdců a podle váhy jezdců) .
!!!!! Pro veliký zájem vybíráme 500 Kč zálohu !!!!!

stajrehlovice@seznam.cz

 

                                                             
 


aktualizováno: 12.04.2024 21:41:50