Jarní prázdniny 2024

Jarní prázdniny 2024

 

Termíny jsou podle okresu.

tento tábor je PŘÍMĚSTSKÝ, při zájmu o pobytový tábor (i v jiném datu) více dětí pospolu, je dohodou. Volejte tel.602775177

cena 500,- Kč/ 1 den, můžete si i vybrat jen nějaké dny - hlídání když jste v práci :-)

Tábory a pobyty pořádáme v naší stáji od r.2010. Děti se mohou těšit na zajímavý program, nové kamarády a prima vedoucí. Děti jsou po celý den v areálu naší stáje. K dispozici mají vytápěné prostory-společenskou místnost - jídelnu, venkovní pergolu, sociální zázemí, hřiště , pokoje pro odpočinek....Koníky a zvířátka ze zoo koutku mají přímo v areálu, nemusí děti  tedy za nimi někam docházet, jako to bývá  na více táborech. S koňmi a zvířaty jsou tedy prakticky po celý den smiley.

Strava je 5x denně, zajištěn neomezený pitný režim.

Hlásí se k nám především dívky, ale na akce beze spaní CHLAPCE BEREME !!!- pro pobyty se spaním nemáme pro ně zázemí :-( !!!!

Věková hranice dětí je 6-18 let.

Maximální kapacita jednoho turnusu je 10 dětí, abychom pro Vaše dítě zajistili individuální přístup.

Co děti na táboře čeká? :

Ježdění na koních na jízdárně i v terénu je pod vedením několika instruktorů. Děti se zapojí i do běžně práce kolem koní jako je: krmení a péče o koně, kydání přístřešků, vodění koní na pastvu…. Naučí se základy jízdy na koni, základy přirozené komunikace s koňmi atd. Budou se starat i o zvířátka ze ZOOkoutku (klokan, lamy, miniprasátko, ovce, kozy, chov zakrslých králíčků, drůbež...) Dále je čeká, jako na běžných táborech např. míčové hry, hry v přírodě, možná i bobřík odvahy,návštěva památek našeho okolí v doprovodu koní...

Pokud máte zájem přihlásit své dítě na náš tábor, emailem na adresu: stajrehlovice@seznam.cz zašlete jméno, příjmení, adresu a datum narození dítěte. Na základě toho Vám obratem zašleme emailem přihlášku, kterou si vytisknete. Po té ji zašlete vyplněnou a v originále podepsanou na adresu stáje:

Stáj Řehlovice,

Řehlovice 14,

Řehlovice, 403 13

můžete ji dovézt osobně , nebo i zaslat naskenovanou na email stáje.

Po přijetí přihlášky Vás budeme ihned informovat . Můžete uhradit i každý den na místě. Nebo platby zasílat na účet stáje.

Platba převodem na účet č.: 296869425/0300

do zprávy uveďte Jméno a jarní prázdniny

 


aktualizováno: 12.04.2024 21:41:50